Animatie

U bent als organisator steeds vaker op zoek naar een goede, liefst originele omkadering of act voor de opening of afsluiting van uw seizoen, een receptie, vernissage, (bedrijfs)feest, huwelijksfeest of echtscheidingsparty, opendeurdag, academische zitting of festival; de inhuldiging van een nieuwe zaal, gebouw of foyer; een productvoorstelling, (straat)animatie of persconferentie.

Maar dat extraatje, die smaakmaker die uw organisatie onvergetelijk maakt blijkt nog te ontbreken. Dan willen wij u met graagte helpen. Op basis van een doorgedreven prospectie stelden wij een beperkt maar daarom niet minder spectaculair of kwaliteitsvol pakket samen met artiesten die garant staan voor professionele animatie (hun referenties staan er borg voor). Groots, met veel vertoon, in de marge of heel subtiel. Of op "uw maat". U kiest. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie. We geven het u met graagte.

Wij zijn ook heel erg begaan met de omstandigheden waarin de artiest zal moeten optreden. Pas wanneer deze goed zijn, zal de artiest ook de kwaliteit kunnen leveren die u als organisator van hem verwacht. Ongetwijfeld tot grote tevredenheid van uw publiek.

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod