De enige echte professionele pickpocket !

De enige echte professionele pickpocket !!!

 

Hij zorgt voor spektakel en brengt een originele cocktail van ijzersterke illusies, zakkenrollen, phone hacking en hypnose.

 

Een act met een sterke impact! 

 

 

De feiten 

 

-      Hij was als zakkenroller verschillende malen te gast op de Belgische nationale televisie. 

 

-      in 2018 won hij het felbegeerde “Award of Excellence”. Hiermee beloont Eventplanner, het grootste eventplatform van de Benelux, de beste eventbedrijven. 

 

-      Inzetbaar als walk act én als groepsvoorstelling (op het podium)

 

-      Door de originele combinatie van pickpocketting,  watch stealing,  phone hacking en hypnose uniek in de wereld! 

 

-      Hij  treedt als master Toegepaste Taalkunde op in het Engels, Frans, Duits en Nederlands ! 

 

 

Zoekt u een écht originele act die bijblijft? Een act die breed inzetbaar is ? Een act waarover men blijft napraten?   
 

Vraag dan vrijblijvend meer info.

 

 

Net als op TV maar dan in het echt ! 

Hij ziet eruit als een bijzonder charmante close-up goochelaar die uw bedrijfsfeest, receptie of diner opvrolijkt met straffe acts. En hij IS dat ook. Tot groot jolijt van uw gasten.  

Maar dan komt er een moment waarop hij bij zijn nietsvermoedend publiek zijn goocheltruuk plots combineert met zakkenrollen (tot broeksriemen toe!) en het stelen van uurwerken. Tot grote verbazing en nog grotere hilariteit. Zelfs de "slachtoffers" sluiten deze "charmante dief" met veel liefde in hun armen. 

UNIEKE ACT MET IJZERSTERKE (GOOCHEL)TRUCS en FIJNE HUMOR TRAKTEERT UW GASTEN OP EEN ONVERGETELIJKE ERVARING !!! Mogelijk in het Nederlands, Frans, Duits en Engels 

Om klanten naar uw beursstand te lokken, voor een bedrijfsfeest, receptie, diner, opendeurdag, dag van de klant, als verrassingsact op uw privé-feest, opening nieuwe zaak, inhuldiging...hij "steelt" de harten van uw publiek, ook wanneer de uurregeling flexibel is en de gasten komen en gaan wanneer ze willen. Voor groepen tot max. 150 personen.

 

Ook maatwerk voor beurzen of productlanceringen. Hij deed dit al met veel succes voor verschillende (inter)nationale bedrijven als Recticel, Buro Market, ArkoPharma, Cronos Security, Ciba Vision en werkte reeds voor Porsche, Mercedes, Pfizer, Johnson & Johnson, Exxon Europe, Motorola, Rhône-Poulenc, Electrabel, Rabobank e.v.a.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod