EN - DALI

 

Bekijk hier de promoclip: https://youtu.be/vQWEvppBO68

 

EN - DALI is een kunstzinnige theatrale walking-act, helemaal geïnspireerd op het werk van de wereldbekende surrealistische schilder SALVATOR DALI en meer bepaald zijn schilderij 'The Temptation of Saint-Anthony' (met de bekende olifanten op lange fragiele poten).

Twee acteurs trekken met drie karren waarop de muze's en obessies van Dali te zien zijn, door de straten. Zelfs zonder Japanners in de buurt zullen er ongetwijfeld heel wat foto's genomen worden. Je kunt je verwonderen, de beelden bewonderen en je blijven verbazen over wat je ziet. Er valt zoveel te zien en te ontdekken, dat het publiek de act zal blijven achtervolgen, want je kan onmogelijk alles in één keer zien. 

Kortom, een visueel spektakel waarbij ook het publiek op een gegeven moment betrokken wordt om de EN-DALI letterlijk en figuurlijk leven in te blazen en de karren terug in beweging te krijgen.

EN - DALI is 4m hoog en is mede door de voorziene belichting ook 's avonds inzetbaar.

EN -DALI is een creatie van Figurentheater Ennadien-Blink i.s.m. de School of Engineering & Design te Zwolle (Nl) en de Ecole Supérieure de Design te Marras (Fra).

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod