Marino Punk

 

Wereldbekend in Vlaanderen sedert de zomer van 1998 toen hij de affiche sierde van de Gentse Feesten bij Sint-Jacobs.

Marino Punk brengt musette met een hanekam, tango met combatshoes en nog zoveel meer. Marino is een man van contrasten, alles moet kunnen, dus ook de combinatie van accordeon en punk. Het accordeon spelen kreeg hij letterlijk en figuurlijk met de paplepel mee. Marino is het ultieme bewijs bij het gezegde een zachte pit in een ruwe bolster. Het is dan ook dankzij zijn innemende charme dat hij het publiek in een handomdraai voor zich weet te winnen.

Marino -stilaan een begrip geworden in de Vlaamse straatmuziekwereld- speelt nooit hoempapamuziek maar de echte accordeonmuziek die iedereen, jong en oud, na vijf minuten aan het dansen brengt. Hij brengt de originele zigeunermuziek, de Roemeense en Bulgaarse deuntjes... Hij speelt net zo goed de musette, de swing-wals, java, polka, Russische czardas, samba, foxtrot, de paso doble als zijn eigen composities. Ambiance verzekerd.

Marino Punk: "Als muzikant vind ik het heel belangrijk om bij de mensen te zijn. Aldus speel ik voor elke gelegenheid: bejaarden, straatfestivals, kermissen, jeugdhuizen enz. Ik steek graag veel gevoel in mijn muziek. Voor mij is muziek gevoel."

Luister naar een fragment uit 'Extravaganza' in   Real Audio 5.0 formaat.

Luister naar een fragment uit 'Extravaganza' in MP3 formaat.

Speelperiode: gans het seizoen beschikbaar

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod