STENZEL & KIVITS The Perfect Concert part II

The Perfect Concert part II

Wereldbekende tenor Stenzel en meesterpianist Kivits leveren met “The Perfect Concert part II” hét bewijs dat twee ongelijke genres als comedy en klassieke muziek (opera) op een heerlijke manier kunnen versmelten en perfect met elkaar kunnen harmoniëren. 

Tiny van den Eijnden en Wilbert Kivits vormen sinds 2000 een komisch duo dat klassieke muziek (opera) en humor op een ongewone maar geraffineerde manier combineert.

 

 

 

Zij wonnen verschillende prijzen op binnen- en buitenlandse cabaretfestivals en toeren uitgebreid in Zwitserland, Oostenrijk, Nederland en Duitsland.

Stenzel & Kivits was een fel opgemerkte Special Act tijdens de NieuwjaarsProms in de Capitole te Gent (januari 2008) met het symfonisch orkest o.l.v. Dirk Brossé.


Een internationale comedyshow met klassieke muziek !

 

Bekijk hier de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=H6q3JUDXDAQ&feature=player_embedded# 

Mozart, Bach, Vivaldi, Verdi, Puccini en vele andere muzikale genieën draaien zich in hun graf om. Op hun zij weliswaar, om vooral niets te missen van wat hun composities theatraal nog meer te bieden hebben dan ze zelf ooit vermoedden.

In The Perfect Concert part II maken we kennis met de wat arrogante tenor Stenzel die af en toe een koekje van eigen deeg krijgt van de onverstoorbare pianist Kivits. 

Het perfecte imperfecte ten voeten uit, want niets wordt aan het toeval overgelaten bij het op het verkeerde been zetten van het publiek. Met hun grenzeloze schat aan fratsen en kapriolen onder, naast, op en met de vleugelpiano brengen de twee elkaar op muzikale wijze tot cabareteske topprestaties.


Speelperiode: hele seizoen m.u.v. ma en di en woe
Duurtijd: 2 x 30 minuten op een dagdeel inclusief piano en geluidsinstallatie

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod