SAMBA SALAD Kinderconcertband

Samba Salad Band heeft sinds haar oprichting al meer dan 4.000 muziektheatervoorstellingen gebracht voor jong en oud, een hele reeks cd’s en kinderboeken. 

Samba Salad Band prikkelt en brengt nieuw Nederlandstalig jeugdrepertoire in een swingende en vooral feestelijk jasje. 

 

MetMambo Jambo!”, "Zingen Zonder Zijwieltjes” en Hieperdepiep!” hebben ze drie aanstekelijke producties op het repertoire.
 

 

Van Merengue tot Flamenco en van Samba tot Calypso!  

Voeten van de vloer met…  

 

MAMBO JAMBO!

 

Samba Salad’s Playground Band brengt een swingend pretconcert met aansprekende liedjes: gitaren, piano, bas, en veel percussie in een energieke mix van afro, samba, flamenco, reggae, hiphop, mestiza & salsa. Gebracht met humor en oprecht kabaal met veel gevoel voor zowel het kinder- als ook het ouderlijk oor. Podiumsplinters en zweetdruppels vliegen je om de oren. Ondeugend en charmant. Een speels concert met veel interactieve momenten om mee te zingen, clappen, swingen en dansen! 

 

Mambo Jambo zorgt voor zomerkriebels die zo kietelen dat er niets anders opzit dan dansen en meezingen. De ultieme familiefestivalband!

 

PERS: “Wie de muziek van Samba Salad hoort, wil meezingen en meedansen… klinkt zwoel… Je zit meteen in vakantiestemming”  Anita Twaalfhoven (van de krant Trouw) 

 

ZINGEN ZONDER ZIJWIELTJES  

 

Een feestelijk concertprogramma voor kleine kinderen met herkenbare, komische taferelen. Voor iedereen vanaf 3 jaar. 

 

Muziek en theaterpret over herkenbare perikelen in het kinderleven zoals: leren veters strikken, verdwalen en natuurlijk, fietsen zonder zijwieltjes. Ondeugend, clownesk en charmant, een intiem en speels concert met veel interactieve momenten en nog veel meer. 

 

Samba Salad wil de fantasie van kinderen (en volwassenen) prikkelen en enthousiasmeren voor een bredere en verdere kijk over de gangbare muzikale horizon heen. Kinderen maken kennis met (exotische) akoestische muziek en instrumenten die allemaal ‘live’ bespeeld worden.  

 

Nieuw en aansprekend Nederlands jeugdrepertoire in een multicultureel jasje. Op toegankelijke wijze wordt het publiek bij de hand genomen door een verrassend landschap van Braziliaanse-, Caraibische-  en Spaanse muziekstijlen, met innemende, spannende en grappige liedteksten.  

 

VIER FEEST MET “HIEPERDEPIEP!”

 

Vandaag zijn we allemaal jarig! Eerst alles versieren en dan is het tijd voor spelletjes, liedjes en verrassingen. De taart staat in de oven. Maya, Herman, Rita en Bart-Jan, pakken flink uit met veel cadeaus in alle soorten en maten. Hele grote-, piepkleine- en malle presentjes. Bij elk cadeau begint weer een nieuw wonderlijk avontuur vol muzikale en doldwaze momenten. 

 

Over ik, jij en wij. Een voorstelling over geven, nemen en delen. Intiem theaterspel, mime en muziektheater voor en over de belevingswereld van peuters en kleuters. Vertederend en een tikkeltje brutaal.

 

SPEELPERIODE: gehele seizoen

DOELGROEP: iedereen vanaf 2 à 3 jaar

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod