DE WERELD VAN KIKKER / Theater Terra

 De Kinderkunstenspeeltuin van Kikker

Met de Kinderkunstspeeltuin 'De wereld van Kikker' stap je letterlijk in de boekjes van Max Velthuijs en ervaar je de vrolijk makende wereld van Kikker en zijn vriendjes. Kikker speelt al ruim 50 jaar een belangrijke rol in prentenboeken en in het leven van vele kinderen en andere (ondertussen groter geworden) fans.

 

Kook in zijn huis op zijn kachel, schrijf in zijn schrift, pak zijn sjaal, bak een taart met Beer en speel eindeloos met alle vrienden in het bos. Kikker leent ook graag zijn potlood en verf om te komen tekenen met de prachtige kleuren van Max Velthuijs.

 

'De wereld van Kikker' is een kunstspeeltuin, een warme en uitnodigende plek waar families met kinderen op een speelse manier kennismaken met hun eigen creativiteit. Deze speelexpositie staat model voor de kunstspeeltuin als een nieuwe vorm van educatie voor families met kinderen in theaters en cultuurhuizen.

Geschikt voor alle leeftijden.

 

De Kikkershow

 

DE KLEINE KIKKERSHOW mét de acteur én Kikkerpop

 

uit de bekende musicals

 

 

 

Theater Terra werd opgericht door artistiek leider Theo Terra en staat al jaren bekend als een Nederlands gezelschap dat zich aan de top van het internationale jeugdtheater bevindt. Met poppen en objecten, en met acteurs, poppenspelers en zangers maakt Theater Terra visueel theater met veel humor en poëzie. De laatste jaren werden diverse beroemde boeken met zeer veel succes bewerkt tot muzikaal theater. Theater Terra is niet alleen succesvol in Nederland en België, ook in de Verenigde Staten en Canada.

 

De Kleine Kikkershow

 

Kikker kan zwemmen en springen als de beste. Maar hij kan niet vliegen, zoals Eend. En niet lezen, zoals Haas. En geen taarten bakken, zoals Varkentje. ‘Natuurlijk niet', zei Haas. ‘Want jij bent een kikker! En wij houden van je zoals je bent.'

 

Nadat kinderen over de hele wereld hebben kunnen genieten van de Kikker-musicals van Theater Terra, speelt Kikker nu een kleine intieme voorstelling. Kikker zingt de leukste liedjes uit de Kikker-musicals en vertelt zelf al zijn avonturen! Naar de bekende boeken van Max Velthuijs, voor iedereen vanaf 3 jaar.

 

En wat is er nu leuker dan Kikker in het echt te ontmoeten?!

 

VANAF NU kan je ‘De kleine Kikkershow’ boeken. Kikker vertelt zelf zijn avonturen en zingt de leukste en bekendste liedjes.

 

SPEELPERIODE: gehele seizoen

DOELGROEP: 4 tot 7 jaar

SPEELVLAK KUNSTSPEELTUIN: min. 8m op 5m (opbouwtijd: 75’)

MAX. TOESCHOUWERS KIKKERSHOW: 150

 

Meerdere verhuurdagen mogelijk – Show vrij van auteursrechten

 

 

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod