DEREK & Groep

Le sel de l’été – Les châteaux de Derek

 

Op 17 november 2015 was Derek met vier eigen nummers de gast van Kommil Foo tijdens de live-uitzending van de RADIO 1 SESSIE’s 

Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=1tkvpXYxDDY 

 

Le sel de l’étéis zijn derdeFranstalige cd.

 

De twee vorige Franstalige cd’s van Derek ( Cabaret Sauvignon uit 1999 en Ça va mon ami uit 2008 ) zijn al een tijdje UITVERKOCHT en daarom komt er nu ook met Les châteaux de Derek een cd met zijn beste Franse liedjes, met o.a. Petit Lapin uit de periode met Derek & Vis.

 

Le sel de l’éte is een plaat lekker groovende liedjes, afwisselend zwoel, speels en op blote voeten dansbaar, maar zoals we van Derek gewoon zijn, ook een lust voor het luisteroor, voor de poëtische  ziel. Soms doet hij je denken aan Dutronc of Cabrel, soms aan Paolo Conte, maar vooral aan Derek.

 

REPERTOIRE: Voor zijn optreden put Derek niet alleen uit zijn Frans repertoire, ook zijn beter Nederlandstalig en Engelstalig werk zal hij niet schuwen. Liedjes als de Radio 1-hit “Zusje”, “Onder stroom”, “Oh by the way”, “The road thats swings” ..., zullen in de set zitten.

 

VERSCHILLENDE FORMULES: Derek speelt het liefst met zijn volledige band, maar dit programma kan ook in duo, trio, quartet,....binnen en buiten, overdag en ’s avonds, en ’s nachts als het donker is.

 

SPEELPERIODE: gehele seizoen

SPEELDUUR: 2x 45 minuten

MET: Mario Vermandel (bas), Hans Van Oost (gitaar), Luc Vanden Bosch (drums), Marie-Anne Standaert (trompet en bugel), Yves Meerschaert (klavier) en Derek (zang en gitaar)

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod