TOON HERMANS, liedjesman

Muzikale cabaretshow over Nederlands grootste theaterpersoonlijkheid aller tijden !

 

TOON HERMANS, wie kent hem niet in Nederland en Vlaanderen?!

 

Maurice Hermans, zoon van, brengt samen met drie musicaltalenten en een uitmuntend 5-koppig orkest (o.l.v. Harrie Herfst) een schitterende ode aan zijn vader die 20 jaar geleden overleed.

 

In het najaar 2017 maakte de voorstelling TOON, LIEDJESMAN veel emoties los bij het theaterpubliek die decennia lang, Nederlands Grootste Theaterpersoonlijkheid aller tijden Toon Hermans, hebben bewonderd en zijn onemanshows hebben gezien en gevolgd.

 

Deze twee uur durende show (2x 60 minuten) kreeg overal staande ovaties.

 

In het seizoen 2019-2020 is het precies 20 jaar geleden dat Toon Hermans overleed in een ziekenhuis te Nieuwegein op 83-jarige leeftijd. 

 

Voor deze tournee verwerkt Maurice speciaal herinneringen en anecdotes van Toon Hermans aan Vlaanderen.

 

Maurice assisteerde zijn vader 35 jaar lang tijdens zijn loopbaan, op alle fronten. Van chauffeur en aangever in de coulissen tot zijn manager. Hij kent hem door en door. Om die reden komt dit programma héél dicht bij de ziel van Toons werk en persoon.

 

TV, radio en de schrijvende pers zullen deze gelegenheid niet laten voorbijgaan om de muzikale show vol met liedjes en anekdotes aan de grote meester, uitvoerig te belichten.

 

Op de website www.toonliedjesman.nl vindt u uitvoerige informatie over deze ‘feel good’ voorstelling die, ook door een veel jongere generatie fans en bewonderaars werd bezocht. Toon was immers voor iedereen een genot. 

 

Alle grote successen van de Liedjesman Toon Hermans komen voorbij, uitvoerig of in een medley verwerkt. 

 

Kortom, Toon leeft…hij is nog lang niet dood! Toon was en is nog steeds voor iedereen, oud én jong, een genot.

 

SPEELPERIODE: vanaf 17 januari 2020 tot en met 22 april 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod