STOMENDE TOURNEE PIV & STEVE WYNN

De unieke ‘When you smile’-tour van stand-up comedian PIV HUVLUV & de Amerikaanse singer-songwriter STEVE WYNN stoomt door Vlaanderen. De laatste week gaat in !

 

18 comedy-concerten op 21 dagen waarvan 11 op voorhand uitverkocht !

 

Het is genieten geblazen voor publiek én artiesten. Er hangt ‘chemistry’ in de lucht.

 

Onaangekondigde Special Guests zorgen/zorgden voor een verrassing: Derek, Kathleen Vandenhoudt, Bruno Deneckere, Rembert DeSmet, Ludo Mariman, Erik Van Loo (bassist van Steve Wynn’s band The Dream Syndicate), Rohal De Ridder (drummer El Fish), Wannes Cappelle, Tiny Legs Tim, Pieter Jan Desmet…

 

Reactie: De overgangen van comedy naar songs zijn niet geforceerd en de variatie humor/mooie muziek werkt verademend. Als je kaken beginnen pijn te doen van het lachen, kan je even genieten van (zeer) mooie muziek en na een 6-tal nummers ben je blij dat je je weer even kan laten gaan. Het gebruik van de ‘muziekgeschiedenis’ in de ‘conferences’ van Piv is bijzonder geslaagd en maakt hem uniek in het stand-up comedy landschap.

 

Iets voor de geschiedenis: Steve Wynn, Erik Van Loo (bassist van The Dream Syndicate) en 'Crazy horse' Piv Huvluv spelen en zingen 'Rockin' in the free world' van Neil Young. Opgenomen in de Arenbergschouwburg te Antwerpen: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8jQZ0sj_msI#! 

 

Na het slotoptreden op maandag 03/12 in Oostende, begin het afkickproces en gaat PIV’s aandacht opnieuw naar de eigen tournee.

A la Française

Klik hier voor ons Franstalig Aanbod